The Glow Up Garden Supper

The Glow Up Garden Supper

[striped]3 minuten lezen[/striped]

The-Glow-Up-banner

Eindelijk neem ik de tijd om je ook hier op de hoogte te stellen van een tof evenement dat ik aan het organiseren ben. Op vrijdag 24 juni vindt The Glow Up Garden Supper plaats, een intiem en uniek diner voor de Afro-Nederlandse vrouw. Samen met Charlene Kortstam van ETHNICS.nl wil ik je de mogelijkheid bieden om te genieten met andere care free black girls van een geheel verzorgd drie gangenmenu (alles is vegetarisch), inspirerende talks en een mini workshop ME-TIME van SweetLifestyle. Het programma zit boordevol, en aan het eind van de avond je buikje hopelijk ook.

This event has been a long time coming. The Glow Up is ontstaan uit een verlangen om het te hebben over meer dan haar. In principe wat ik op mijn blog probeer te doen, maar dan ook offline. Door middel van The Glow Up willen we een veilige omgeving neerzetten waar jij je prettig genoeg voelt om jezelf te zijn. En waar je met andere vrouwen samenkomt om ervaringen, inspiraties of andere opvallendheden te delen.  

Voorafgaand aan het diner wordt er ook een Afrikaanse Yogasessie aangeboden door Evolation Yoga SouthEast. En als je het mij vraagt is dit een dikke aanrader en een goed moment om de werkweek achter je te laten alvorens je aan tafel plaats neemt.

[striped]Sunday Special[/striped]

Alleen vandaag kan je gebruik maken van een TGU duoticket. In plaats van €49,95,- voor twee tickets, betaal je nu €40!
Een duoticket bestaat uit:
– 2x Afrikaanse Yogasessie
– 2x plek aan tafel
– 2x goodiebag
– 100x FUN!

Reserveer alvast een plek aan tafel: TGU Tickets
Let op! Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar en er is geen deurverkoop.

The Glow Up Garden Supper

Ik hoop je te zien de 24e van juni. Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot dit vette event, aarzel dan niet om mij een berichtje te sturen. Of laat het me hieronder weten in de comments.

xo Rowan handtekening

Gerelateerde verhalen

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More