Samenwerkingen

Let's make it official In mijn eentje werken vind ik leuk, maar alleen is ook maar zo alleen. Laten we kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Hieronder heb ik alvast een aantal bedrijven voor je op een rijtje gezet die je voorgingen.

Let's make it official

In mijn eentje werken vind ik leuk, maar alleen is ook maar zo alleen. Laten we kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Hieronder heb ik alvast een aantal bedrijven voor je op een rijtje gezet die je voorgingen.

Create with me.

Op Rowanblijd.nl vind je mijn columns, video’s en meer van mijn werk. Op deze pagina vind je meer over mijn afgelopen samenwerkingen. Wil je in de toekomst met mij samenwerken? Aarzel dan niet en stuur me hier een bericht of via info@rowanblijd.nl.

Ik werkte al eerder samen met o.a. de volgende bedrijven:

In de tussentijd kun je me vinden op Twitter, Instagram en LinkedIn.

Genomineerd voor de VIVA400! In 2018 ben ik genomineerd voor een VIVA400 Award in de categorie Wereldverbeteraars. Voor mijn werk bij The Glow Up en de campagne #BENNIEBEIGE.

Genomineerd voor de VIVA400!

In 2018 ben ik genomineerd voor een VIVA400 Award in de categorie Wereldverbeteraars. Voor mijn werk bij The Glow Up en de campagne #BENNIEBEIGE.

Nummer 5 in de Kleurrijke Top 100! De Kleurrijke Top 100 is een lijst van 100 Nederlanders die de wereld op hun manier mooier maken. In 2019 is Rowan genomineerd voor de Lijst en eindigde zij op de vijfde plaats!

Nummer 5 in de Kleurrijke Top 100!

De Kleurrijke Top 100 is een lijst van 100 Nederlanders die de wereld op hun manier mooier maken. In 2019 is Rowan genomineerd voor de Lijst en eindigde zij op de vijfde plaats!

Bekijk hieronder diverse publicaties waar ik in verscheen.

In het online magazine Zaman Vandaag.

Op de Meet The Blogger pagina van MyBlackHair.nl: