Oprah interviewt een aantal bekende Afro Amerikaanse actrices

Oprah interviewt een aantal bekende Afro Amerikaanse actrices

Oprah interviewt een aantal bekende Afro Amerikaanse actrices

Soms… Dan mis ik mijn dagelijkse dosis Oprah op tv. En wat doe ik dan? Nou, het internet afstruinen, op zoek naar the big O. En ik heb de beste dame gevonden, hoor. Ze zit zeker niet stil! Want aanstaande zondag zendt ze op haar eigen televisiezender OWN een diepte interview uit met Afro-Amerikaanse actrices in Hollywood.

Ik kan wel zeggen dat ik erg veel zin heb in deze uitzending. Dit interview maakt trouwens deel uit van Oprah’s Next Chapter. Namen als Lance Armstrong, Usher en Rihanna passeerden er al de revue. En nu is het dus de beurt aan deze prachtige dames. Tijdens deze interviews nemen de gasten vaak geen blad voor de mond. Zo bekende Lance Armstrong in zijn aflevering bijvoorbeeld (kinda, sorta) veelvuldig doping te hebben gebruikt in zijn Tour de France-tijden. Ik ben erg benieuwd of de actrices meer vertellen over hun ervaringen in Hollywood. En of ze misschien nog advies hebben voor jonge dames die hun als rolmodellen zien.

Ik ben erg blij dat Oprah doorgaat met waar ze goed in is: interviewen. En eigenlijk zouden we op de één of andere manier ook OWN moeten ontvangen. Maar dat is slechts mijn humble opinion. Tot die tijd moeten we, of misschien alleen ik wel, het hebben van het internet. Mocht je het interview niet willen missen, houd dan Roodjerow in de gaten. Ik zal het zo snel mogelijk posten nadat het is uitgezonden!

What can I say? I am a sucker for Oprah!
Geniet van je dag!
 
Soso lobi,
 
x Rowan

2 Comments

  • 11 jaar ago

    Ik zou graag willen dat we onze eigen Nederlandse Oprah krijgen :)!

  • 11 jaar ago

    Anders ik wel! We'll get there.. Slowly maybe, but surely..

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More