Mijn Youtube Top 5!

Mijn Youtube Top 5!

Rowan Youtube fotoLaat me iets toegeven… Ik ben hooked aan Youtube (heb je mijn filmpjes al bekeken?). Ik kan er werkelijk uren op spenderen. En dan kan ik tutorials kijken tot aan zogeheten Youtube-shows. Heerlijk vind ik het! Benieuwd wie mijn favoriete Youtubers zijn en welke Youtube shows ik het beste vind? Klik dan snel verder!

Mijn Youtube verslaving begon denk ik door mijn moeder. Ze zocht via Youtube dagelijks echte classics op uit ‘haar tjid’ en zette die dan keihard aan in huis. Veel sneller dan die oude cd opzoeken natuurlijk! In het begin vond ik het rete irritant, later wende ik eraan en ging ik me zelf eens verdiepen in het nieuwe medium. Zo zag ik dat ik er ook oude tekenfilms op kon zoeken. Ik bedoel, ken je The Samurai Pizza Cats nog? Of de tekenfilm versie van X-Men, Batman en Spiderman? Met een beetje speurwerk vind je die online.  Wauw, ik was een regelrechte nerd back in the day!

Genoeg nostalgie.. Nu ben ik oud en wijs en leef ik in het nu! Hier mijn top 5 aanraders op Youtube!

Op 5: Talkshows ‘The Real’ en ‘The Wendy Williams Show’

the real
Bron: http://therealtalkshow.com/

I don’t know about you, maar ik mis nog vaak genoeg mijn dagelijkse dosis Oprah op tv. Maar gelukkig waren daar een paar andere fijne shows die dat gat graag wilden opvullen! ‘The Real‘ is een talkshow met een vijftal pittige vrouwen die niet bang zijn om voor hun mening uit te komen. Een aantal van de presentatrices kennen jullie vast wel van (oude) tv-shows, zoals Tamar Braxton en Adrienne Bailon. In het begin dacht dat het me een beetje too much zou worden met 5 van zulke vrouwen, maar niets is minder waar. Via het account van ‘The Real’ op Youtube vind je gedeeltes van de uitzendingen.En yes, misschien doet het concept je denken aan ‘The View’, maar omdat deze dames wat jonger zijn, spreken ze mij en ik denk ook jullie, meer aan.

Nog een talkshow waar ik geen genoeg van kan krijgen is The Wendy Williams Show. Wendy komt uit de radiowereld en neemt geen blad voor de mond. Ze roddelt er altijd vrolijk op los. En geef toe, ook jij houdt af en toe van een sappige roddel. Omdat Wendy het roddelen voor je doet, hoef jij alleen maar te zitten en te luisteren. Heerlijk op z’n tijd!

shirley b eniang
Bron: http://www.meek-n-mild.com/

Nummer 4 op mijn lijstje: de beautybloggers!

Ik heb zo mijn favorieten.. Zo kan ik uren kijken naar de filmpjes van Jennie van BeautybyJJ, ItsmyRayeRaye, en ShamelessMaya. Maar ook beautybloggers als Mascha van Beautygloss en Cynthia van Miss Lipgloss vallen in de smaak. Zo blijf ik op de hoogte van wat er in Nederland beschikbaar is aan beauty etc. Van de buitenlandse bloggers en vloggers leer ik weer meer over beauty voor de donkere huid en kan ik dat toepassen op mezelf. Zo bekijk ik ook graag de video’s van Shirley B. Eniang van MeekandMild en van Patricia Bright (formerly known as BritPopPrincess, ja echt!). Zoek de beste dames eens op. Ik weet zeker dat er ook iets voor jou tussen zit!

Nummer 3: De Youtbe scripted series:


Awkward Black Girl, Roomie Lover Friends, Hello Cupid. Zomaar drie series die je gewoon kunt kijken via Youtube! Het zijn geen series met grote productiebedrijven achter zich. Maar series die zijn ontstaan uit keihard werken. En naam hebben gemaakt door mond op mond reclame. Deze series doen niet onder voor de gemiddelde sitcom of andere tv serie. Ik kan ervan genieten en baal, net als bij televisie series, als er weer een seizoen is afgelopen. Want wat moet ik nu met mijn leven?! Oke, het is niet zó erg, maar wel een beetje erg :p.

Numerrrr 2: The Youtube-shows

Ik noem het Youtube-shows, maar het zijn eigenlijk een nieuw soort talkshows… Mensen die vanuit hun huis- of slaapkamer video’s opnemen en het hebben over de dagelijkse dingen, tv series, films, actualiteiten. En vaak zijn ze onverbiddelijk in hoe ze alles onder woorden brengen. Ik heb een kleine voorkeur ontwikkeld voor the gays die dit soort video’s opnemen. Zo kijk ik altijd naar ‘The Skorpion Show‘ en ga ik stuk om ‘FunkyDineva’. Dit soort shows zijn overigens wel het leukste als je niet vies bent van een reality serie hier of daar. Als in de Basketball Wives, Love & Hip Hop, The Real Housewives kind of shows.

Nummer 1, hoe kan het ook anders: The Natural Hairbloggers & Vloggers:

If it wasn’t for YouTube, had ik veel minder inspiratie op kunnen doen voor mijn haar. Met video’s kun je alles toch wat visueler maken en voor mij is dat fijner te begrijpen. Het is nu eenmaal 2013 en ik houd niet van veel tekst. Ohhh, the irony, aangezien ik in dit artikel wel lekker veel aan het tikken ben! Mijn favoriete natural hair Youtubers zijn o.a.: Naptural85 & MahoganyCurls. Ik heb er heel wat, maar zo aan het einde van dit artikel heb je denk ik wel even genoeg YouTube inspiratie opgedaan en ben je nog wel even zoet.

 

Heb jij ook YouTube favorites? Deel ze hieronder met ons allen! Misschien kunnen we wel een YouTube praatgroep beginnen en het hebben over onze verlaving ;).

Geniet van een nieuwe, verse dag!

Soso Lobi,

Rowan

 

Gerelateerde verhalen

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More