Mijn Birthday Wishlist

Mijn Birthday Wishlist

 photo bannerwishlist_zpsaceb533d.jpg

It’s not even my birthday… Maar wel bijna! In navolging van Benay ga ik ook mijn wishlist voor mijn verjaardag openbaar maken. Je weet maar nooit wie er meeleest, toch? En ik heb alweer een tijdje niet geshopt, dus ik heb tijd gehad om eens te kijken wat ik zou willen hebben.

Goed, buiten dat ik een zak met geld zou willen om de komende vakanties te bekostigen, staan er nog wat andere minder extreme dingen op mijn lijstje. Kijk maar mee…Ben Nye Banana Powder

Deze poeder staat al sinds forever op mijn lijstje in mijn hoofd, maar ik vind de prijs telkens toch een heuvel die ik niet wil beklimmen. Maar voor mijn verjaardag kan ik het prima vragen, toch? Ben Nye poeder is overigens geweldig om mee te highlighten, maar ook om je gezicht mee af te poederen.

 photo 41vFw9WdEEL_zps3b2938f8.jpg

Remington Pearl Wand

Yes, deze krultang heb ik pas voor het eerst gebruikt en ik vond het helemaal geweldig, doch super eng! Ik had namelijk al een tijdje geen hitte op mijn haar gebruikt. Maar deze krultang krult mijn haar zelfs op lage temperatuur en ik heb zeker 3 dagen kunnen genieten van mijn kapsel, zonder het te manipuleren. Wat zoveel wil zeggen als ’s avonds twisten of opnieuw moeten krullen.
 photo 0007459050952_500X500_zps988d3c1a.jpg

 Nike Sky High Wedges

Deze mooierds heb je waarschijnlijk al langs zien komen op mijn Instagram, maar gezien de 40 dagen tijd heb ik ze nog niet kunnen aanschaffen. Maar ik zal niet treuren, want ik wil ze na mijn vasten alsnog aanschaffen. Ik ben er alleen nog niet uit welk model het moet worden. Welke vind jij het leukst?
 photo nikewedgescollage_zps9a4b10a8.jpg

 

Ruby Woo

Vorig jaar was het Candy Yum Yum, dit jaar is het Ruby Woo. Yes dit is echt de kleur die ik graag op mijn lipjes zie shinen de komende weken!
 photo M3EW44_zps859d1825.jpg

DKNY Horloge

Tot slot, nog een item dat ik mezelf graag cadeau ga doen: een DKNY horloge. Ik aas er al een tijdje op en intussen heb ik bij Marc Jacobs ook veel moois langs zien komen, maar dit horloge is nog steeds mijn favoriet.
 photo Dames-horloges-DKNY-Glitz-Lexington-Gold-NY4792_zps364d28d2.jpg

 

Hugo Boss

Toen ik dit parfum rook, was het liefde op het eerste gezicht! Of ik ‘m nu krijg of koop, it doesn’t matter. Zolang ik hem maar in mijn bezit mag hebben.
 photo Hugo_Boss-Boss_Jour_zps893b2e14.jpg

 

Zo, bij deze heb ik mijn wishlist wereldkundig gemaakt! Er kan nog veel meer op, maar dat zijn allemaal kleine dingetjes.

Wat heb jij allemaal op je verjaardag wishlist staan?

Geniet van je dag! Soso lobi,

Rowan

2 Comments

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More