Lazy day #1093488575

Lazy day #1093488575

Hola Mami’s!
Vandaag zit ik in een nothing-to-do-terwijl-ik-heel-veel-moet-doen-mood. En ik lijk er maar niet uit te kunnen komen! En om deze dag een nog grotere boost te geven, ben ik maar plaatjes aan het googlen van vrouwen met de meest prachtige kapsels en make-up. Zo kwam ik bijvoorbeeld beautybyjj tegen. Ze is helaas niet meer actief op blogspot, maar (nog) wel op youtube! And boy, this girl’s got skills! Voor je het weet, zit je een hele middag alleen maar make up tutorials te kijken van de beste vrouw. 

http://www.youtube.com/user/beautybyjj

Wat make-up stijl betreft kunnen veel vrouwen nog wat van haar leren if you ask me! En bovendien is het erg fijn om te zien dat een black girl represent en met fijne tutorials komt voor vrouwen met een donkere huid. 
Toegegeven, ze smeert af en toe wel heeel veel producten op haar gezicht, wat niet altijd even gezond kan zijn voor je huid, maar hee, it’s her skin, not mine
En spijtig genoeg woont Jennie in Engeland. Dus een aantal producten die ze gebruikt, zijn voor ons in dit kleine landje, niet verkrijgbaar. Of ze zijn gewoonweg te duur voor mijn studentenbudgetje. Maarrr… Ik heb besloten om mezelf te challengen en te proberen om met mijn mini budget toch een make up stash op te bouwen. Hopefully wordt dat niet al te moeilijk. Maar ik houd jullie op de hoogte!
Soso lobi,
x Rowan
Bonus: Een van de vele tutorials van Jennie…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=gngZrLzelVE]
Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More