Over mij & over de site

Over de site & over Rowan

 

zelfportret Rowan Blijd 2016

Hi, ik ben Rowan en leuk dat je niet alleen meer over mij, maar ook mijn blog wil weten. In 2012 begon ik met bloggen over kroeshaar en beauty. Al snel voegde ik ging ik ook schrijven over liefde, leven en lifestyle. Mijn brede interesse deel ik graag hier op mijn blog.

Ik ben momenteel voltijd WO student. Heb een voorliefde voor online media en houd ervan om het te creëren en te delen. Zo ben ik in 2014 met SISA begonnen, een lifestyle platform voor de jonge donkere vrouw. Benieuwd? Neem hier een kijkje.

Rowan Blijd blog

Mocht je een opmerking hebben of misschien met een prangende vraag zitten, schroom dan niet om mij een mailtje te sturen op dit adres: info@rowanblijd.nl

Vind me ook op

Facebook: www.facebook.nl/RowanBlijdNL

Instagram: @rowanblijd

Twitter: @Roowdje

xo Rowan handtekening