From Me To You | #4

From Me To You | #4

Het lijkt wel of ik na mijn verjaardag in een groot blog gat ben gevallen, maar niets is minder waar. De perfectionist in mij zorgt er gewoon voor dat ik niet zoveel post als dat ik daadwerkelijk zou kunnen plaatsen. But hey, here am I, back at it!

Vandaag heb ik een interessante From Me to You voor je klaar staan. Met een toffe videoreeks, een nieuw SISA concept en de ratchet tv kant van mezelf.

Strolling

Te beginnen met die toffe video’s waar ik het net over had. Onlangs kwam ik via Twitter in aanraking met Cecile Emeke. Ze is een content creator uit Londen die diverse video’s upload via haar YouTube kanaal. De beste vrouw heeft bijvoorbeeld een webserie gecreërd genaamd ‘Ackee & Saltfish’, maar ook een epic serie die ‘Strolling’ heet. Elke episode staat in het teken van een jongere in de Afrikaanse diaspora. Zij vertellen in de aflevering over hun leven en ervaringen als onderdeel van die diaspora. Ik heb al een paar episodes gezien van Parijse jongeren, super interessant! And can you say inspiration?! Achter de schermen ben ik ook bezig met een heleboel leuks, daarom vond ik het extra leuk om dit kanaal tegen te komen. Bekijk hieronder een episode van ‘Strolling‘.

Dan, lieve dames (en heren?), het nieuwe SISA concept!

In februari dit jaar heb je al kennis kunnen maken met #SISATableTalk. Dat loopt als een tiet! Zeker nu we een prachtig nieuwe locatie hebben – binnenkort te zien – borrelt de inspiratie in mij naar boven.

Het is echter niet alleen Table Talk wat de klok slaat; SISA’s Ngina heeft ons onlangs getraind in de Haagse gym Train More en dat hebben we voor jou vastgelegd in de SISA Summer Bootcamp video’s! De warming up en BILLEN work out staan al voor je online. En elke woensdagochtend om 06.00 uur verschijnt er weer een nieuwe work out op het SISA kanaal. Kan je de ochtend meteen goed beginnen. 🙂 Vertel mij en de andere dames ook zeker wat je van onze work out video’s vindt en of je er iets aan hebt (gehad) in de comments.  

 

Little miss Ratchet  

Ik wil vandaag even afsluiten met mijn ratchet tv show verslaving. Elke week is het weer een strijd tussen mijn ‘ratchet‘ zelf en mijn ‘ik-wil-iets-van-mijn-leven-maken-dus-eigenlijk-heb-ik-hier-geen-tijd-voor’ zelf. Deze week wint Little Miss Ratchet het van Little Miss Ambitious. Ik heb naar Love & Hip Hop the Wedding gekeken. Al bij het begin van de episode is er die constante stem in mijn hoofd die me probeert tegen te houden, maar ik kijk stug door. Het heeft gewoon iets om naar een scripted reality show te kijken, waarbij de grens tussen realiteit en fictie zo vaag is. Fascinerend bijna hoe shows als LHH zoveel mensen weet te trekken. De producent van Love & Hip Hop, Mona Scott-Young, heeft een goudmijn gecreëerd. Een goudmijn waarin helaas met name Afro Amerikanen zichzelf te kijk (laten) zetten, maar tegelijkertijd maken ze ook gebruik van hun 15 minutes of fame. Het is dubbel, maar het is entertaining op de momenten dat ik even niet na wil denken. Gelukkig merk ik wel dat ik het steeds minder leuk vind. Doe mij nu maar liever series als ‘Being Mary Jane’ of – als ik toch reality wil kijken – ‘Blood, Sweat and Heels’.

Heb jij Love & Hip Hop the Wedding gezien of voed je liever andere reality verslavingen? En probeer je net als ik te minderen met de ratchetness? Laat het me weten als jij nog leuke series kent die ik écht moet checken.

Dat was het weer. Blij om terug te zijn in Bloggersland. Geniet van je zondag.

Soso lobi,

x Rowan

Gerelateerde verhalen

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More