Face of the Day met Flormar Make-up!

Face of the Day met Flormar Make-up!

Face of the Day met Flormar Make-up!

flormar shoplog

Er is een nieuwe beauty winkel in Amsterdam town! Het Turkse Flormar, met heel veel Flormar make-up en toestanden! YAAAY!. Ik liep vorige week op koopavond nog door de Kalverstraat en liep toen tegen Flormar aan. Verschillende dames zag ik met een fel roze en glimmend tasje weglopen. En wie mij kent, weet dat roze en glitters mijn aandacht altijd kunnen trekken. Zo ook vorige week. Erop af! Wat ik er uiteindelijk kocht waren twee lipsticks, twee lippotloden en een oogschaduw. Bovendien kreeg ik ook nog een klein paar oogschaduwtje mee voor de heb.

In deze face of the day (#FOTD) zie je hoe de groene oogschaduw en één van de lipsticks in combinatie met het donkerste lippotlood staan. Klik snel verder! 

Flormar lippenstift en oogschaduw

Ik vind de lippenstift zo ontzettend mooi! Hij was er in een longlasting versie en normale versie. Ik heb de normale versie gekocht. Met het paarse lippotlood van de eerste foto heb ik mijn lippen eerst een omlijnd en een beetje ingekleurd. En vervolgens er overheen met de paarse lipstick.

Flormar make up look

 

Nog een keer een foto collage, omdat ik het groen van de oogschaduw en de paarse lippenstift in combinatie met elkaar zo mooi vind staan. Wat vind jij eigenlijk van deze kleurencombo?

 

Flormar make up look

Dit is overigens geen tutorial. Ik heb gewoon wat foto’s van mijn Face of the Day gepost om te laten zien hoe felle kleuren oogschaduw en een donkere lipstick ook mooi kunnen staan op een donkere huid.

Maar de tutorial volgt als daar animo voor is ;)!

 

Flormar make up look

Hier boven zie je de producten die ik heb gebruikt, waaronder dus mijn nieuwe Flormar oogschaduw, die overigens nu al in de sale was (hoe dan?!).

Een lijstje van de gebruikte producten:

Gezicht:

 • Maybelline Fit Me Concealer (no. 35)
 • Touche Éclat Concealer pen (no. 5)
 • Sleek Contour Kit (Dark)
 • Black Opal Loose Translucent Powder
 • Bronzer Etos huismerk (donkerste kleur, nummer is onleesbaar)
 • Highlighter tube Etos huismerk

Lippen:

 • Flormar lippotlood (“no. 224”)
 • Flormar lippenstift (“Cream&Glam Lipstick” P320 B10128)

Ogen:

 • Sleek Contour Kit (dark, alleen de donkerste kleur)
 • Oogschaduw Flormar (“/lights of Flowers”)
 • Highlighter Etos huismerk (tube)

Ook gebruikt: mijn nieuwe mascara van BE Creative, het nieuwe merk van Ici Paris XL. Best een goede mascara, maar ook hier zal ik desgewenst iets uitgebreider over schrijven.

Om mee af te sluiten… Nog één foto van de oogschaduw. Hij is helaas niet zo fel als in het potje, maar in dit geval vond ik dat juist wel mooi staan zo, Anders was het misschien te heftig geweest met de donkere lip.

Flormar make up look

 

Ik heb zoals je ziet heel wat op mijn gezicht gebruikt. Maar de meest opvallende producten op mijn gezicht zijn toch wel de lippenstift en de oogschaduw.

Wat vind jij van de kleuren? En vooral van de kleurencombinatie (groen met paars), ook iets voor jou?

Geniet van je dag!

Soso lobi!

Gerelateerde verhalen

13 Comments

 • 10 jaar ago

  I LOVE PURPLE LIPSTICK!! Echt een mooie kleur

 • Donkereschonn
  10 jaar ago

  hii, de laatste foto wat heb je boven en onder je wenkbrauwen gedaan?
  Het lijkt net geel.

  • 10 jaar ago

   Ik zie het inderdaad. Het is gewoon concealer. Maar niet mooi genoeg weggewerkt. Bummer!

  • 10 jaar ago

   Het is trouwens de Fit Me Concealer van Maybelline, nummer 35.

 • 10 jaar ago

  Ik was benieuwd hoe de groene oogschaduw jou zou staan. Love the face of the day en idd jammer van die concealer hihi

 • 10 jaar ago

  Mooi hoor! Vooral de kleur lipstick! Wat zijn de prijzen van de make up van flomar?
  Xoxo

 • 10 jaar ago

  Mooi. Staat je goed die kleuren. Mijn dochter heeft hier flesjes nagellak van Flormar liggen. Zelf heb ik nog niets getest van het merk.

 • 10 jaar ago

  Ik vind die paarse lipstick echt to die for, zoo gaaf! Ik moet zeggen dat ik die oogschaduw never zou kopen maar dat ik hem wel gaaf bij jou vind staan.
  Maar die lipstick…Girl You Is Fierce!

 • 10 jaar ago

  Staat je goed!! Die paarse lipstick is echt heel mooi en staat ook goed in combinatie met die groene oogschaduw.

 • 10 jaar ago

  Wauw, wat ziet het er goed uit! I loove the lipstick tooo!! Ik houd van felle kleurtjes en die paarse kleur rockt 😀 Ziet er naar uit dat de pigmentatie erg hoog is. Toch maar eens naar de Flormar rennen, hihi 😉

 • 10 jaar ago

  Prachtige wenkbrauwen!!! Ik ben nog steeds op zoek naar een goede tutorial hierover. Als je AJB een how-to zou willen geven, zou ik een super blije vrouw zijn. Kan ik eindelijk mijn wenkbrauwen doen – heb nu 2 soort van strepen *zucht* . Dank alvast! Moet nog steeds naar de Flormar.

  • 10 jaar ago

   Hi Audrey, Thanks! En ik ga van jou een blije vrouw maken, want ik heb toevallig pas een wenkbrauw tutorial gefilmd! Het plan is om die deze week nog online te hebben 🙂 Lobi xx

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More