Een muzieklijst vol selfcare

Een muzieklijst vol selfcare

Een muzieklijst vol selfcare

[striped]1 minuut lezen[/striped]

Zo.. De afgelopen weken komt er veel nieuws op ons af. En het kost mij soms nogal eens moeite om met al die prikkels om te gaan. Het helpt mij om me soms eens even lekker terug te trekken. Even geen social media en in plaats daarvan een boek lezen. Al moet ik toegeven dat het moeilijk kan zijn om mijn ogen van mijn telefoon of computerscherm te wenden. Maar wanneer ik eenmaal ben uitgelogd van alle accounts, vind ik het genieten. Meestal gaat er een muziekje aan en ga ik opruimen, iets lezen of iets schrijven. En speciaal voor die momenten heb ik een muzieklijst samengesteld. Ik denk dat ook jij af en toe wel zo’n ‘unplug’-moment kunt gebruiken, dus zie hier, de muzieklijst vol self care songs.

Tot slot wil ik je meegeven om vooral niet te vergeten momenten voor jezelf te nemen, af te spreken met vrienden en familie en vooral veel te praten, schrijven of andere manieren van jezelf uiten te vinden. Het is mijn ervaring dat het echt kan helpen om zo om te gaan met de waan van de dag.

[striped]Ken jij ook van die momenten dat je even helemaal wil ontpluggen? Dan is deze lijst misschien wel iets voor jou![/striped]

 

Gerelateerde verhalen

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More