De zon en je donkere huid

De zon en je donkere huid

Roodjerow loves summerWaarschijnlijk geniet je net als ik van het lekkere weer en is je dagelijkse portie blogs lezen er een beetje bij ingeschoten. That happened to me! Ik ben totaal niet up to date met mijn favoriete blogs lezen! Gewoonweg omdat het zulk lekker weer is. Ik ben bijna alleen maar in het park of op het strand te vinden. Wanneer het zo warm is als nu, heb ik een ‘pakken-wat-je-pakken-kan’ mentaliteit. Als in, zoveel mogelijk zon pakken as possible. Toch wil ik het hebben over je donkere huid en de felle zonneschijn van de afgelopen dagen. Zie deze post maar als een soort reminder: want heb jij je telkens ingesmeerd met zonnebrandcreme? Ook al ben je namelijk gezegend met die prachtige brown skin, toch moet ook jij er rekening mee houden dat je nare gevolgen kunt overhouden aan de zon. Dus bij deze wil ik jullie in dit korte artikel op het hart drukken vooral je huid niet te vergeten deze dagen. Want ook jij, ja jij… met de donkere huid kunt verbranden en vervelende ziektes overhouden aan de zon!

Later deze week: Je weet dankzij dit artikel al een aantal haartips voor de zomer, maar wat zijn nu fijne kapsels tijdens dit hete weer? Later meer….

Soso lobi,

Rowan

 

Gerelateerde verhalen

3 Comments

 • 11 jaar ago

  Ik gebruik wel zonnebrand haha. De goedkope van etos 😀

 • 11 jaar ago

  Ik gebruik ook zonnebrand!:D

 • Chyr
  11 jaar ago

  Goed dat je het er nig even over hebt! Zie het maar weinig terug op sites of in tijdschriften. Ondanks dat we meer zon nodig hebben dan onze medemensen met een blanke huid, hebben we er ook zeker bescherming tegen nodig. Smeerze! X

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More