Beyoncé. Ziggo Dome. Magic.

Beyoncé. Ziggo Dome. Magic.

 

Waarschijnlijk heb je intussen al door dat ik een enorme Beyonce fan ben. En zondag was ik bij haar Mrs. Carter Show in het Ziggo Dome! Toen ik in eerste instantie dacht dat ik niet zou gaan – net als een groot deel van Nederland piste ik naast de digitale pot – was daar mijn lieve vriendin Michelle die een kaartje overhad! En zo stond ik zondag 21 april ineens oog in oog met Beyonce Carter-Knowles! Kinda.. Sorta.. Oke, ik stond helemaal vooraan, maar dat is zo goed als oog in oog, toch? Benieuwd hoe ik het heb beleefd?

Dat vooraan staan ging niet zonder slag of stoot by the way, want íedereen wilde natuurlijk vooraan staan. Toch is het ons uiteindelijk gelukt! And I couldn’t be happier :). Ik had zelf niet echt de balls om vooraan te komen, maar dankzij Fariëlle, one the best, stonden we frontrow. 
Dat Beyoncé het erg naar haar zin had was duidelijk, het straalde er vanaf. En bij het nummer ‘Love On Top’ zei ze dat ze ‘dit wel de hele avond zou kunnen doen!’. Maar dan in het Engels. Verder was het een complete show; heel veel outfitwisselingen, een geweldige band, all-female, en al met al een super goede productie! Het publiek heeft twee uur lang kunnen genieten van entertainment op een hoog niveau. En ik voel me blessed dat ik erbij mocht zijn. 
 
Dit artikel zit ik overigens the day after te typen en ik betrap mezelf erop dat ik af en toe nog even check of er nieuwe filmpjes op YouTube staan van gisteravond en nieuwe foto’s op Twitter. Genieten!

 
Anywho, ik kan blijven typen in superlatieven en zeggen hoe cool het was, maar ik hou het hierbij. Mijn advies: koop de dvd van het concert wanneer die uit is. Zo kun je alles weer herbeleven of misschien voor de eerste keer beleven. En in de tussentijd zijn er altijd nog de youtubefilmpjes en foto’s. Lekker nagenieten! Wij, Fariëlle en ik, waren maandag in ieder geval nog aan het genieten en liepen rond met een smile op ons gezicht.

Enjoy your day! 
 
Soso lobi,
 
x Rowan

Gerelateerde verhalen

1 Comment

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More