beauty – Model voor een dag.. kinda.

beauty – Model voor een dag.. kinda.

beauty – Model voor een dag.. kinda.

I’m a model.. For inspiration…

Oke. Dat was een inside joke. En waarschijnlijk zo'n inside joke dat alleen ik 'm snap. Can someone say *nerd*. 

Goed.. Afgelopen donderdag zat ik model bij de visagieschool van Mieke Petiet! Ontzettend leuk! Ze hadden modellen nodig met een donkere huid. En what do you know? Ik heb een donkere huid! 
Ik zat als eerst model bij Charlotte. Ik ben haar tegengekomen via Marktplaats. Hoe 2013 is dat?! De eerste helft van de dag nam Charlotte me onder handen en daarna kwam ik bij een ander meisje, Leo, in de stoel. Hoe mijn looks tot stand zijn gekomen en hoe ik er uiteindelijk uitzag, vind je na de piiiep….

Lees verder »

1 Comment

  • 11 jaar ago

    Wat een leuk artikeltje is het geworden Ro! Zijn er nog meiden die het een keer leuk vinden om een keer model te staan ? Dan kun je mij altijd een keer een mailtje sturen op Charlottex@live.nlzoals je hier boven leest is het best een leuk dagje uit :-). En Rowan super bedankt nog !

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More