#Badgalroro, MAC’s Rebel Lipstick

#Badgalroro, MAC’s Rebel Lipstick

#Badgalroro, MAC’s Rebel Lipstick

Whoooooop! I got me a new nickname: Badgalroro (shoutout naar Helena!)!
En dat allemaal dankzij mijn lippenstift van Mac. Ik kocht er onlangs de ‘Rebel‘ lipstick. Ik heb ‘m nu al ontzettend vaak gebruikt en ik ben alweer hard aan het nadenken over wat mijn volgende Mac lippenstift wordt. Want integendeel tot andere lippenstiften die ik heb, blijft deze de hele avond goed zitten. Even het bewijs:
de linker foto is gemaakt tijdens een avondje stappen. 


Ik had al wel wat wijntjes op zonder mijn lippen te hebben bijgewerkt. En kijk eens, rebel zit nog prrrima! Ik ben blij!Nu is het op naar wat nieuwe kleurtjes van Mac. Ik zit te denken aan iets met oranje of heel erg diep rood. 
De Mac Lipsticks zijn overigens wel wat duurder dan de gemiddelde Hema-lippenstift, maar voor de prijs, heb je ook wat!
Soso lobi,
x Rowan

Gerelateerde verhalen

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More