Tag

media

DBUFF

Onze gebeden zijn verhoord. Een soort van dan. Weet je nog dat ik een tijd terug schreef over meer black movies in de Nederlandse bioscopen? Daaruit is een samenwerking voortgekomen met Maybuse, het bedrijf achter onder andere Da Bounce Movie Night. Een avond gevuld met, jawel, BLACK MOVIES!

Nu komt er een ont-zet-tend dope evenement aan genaamd ‘Da Bounce Urban Film Festival’. Kort gezegd DBUFF. Dit filmfestival

Rowanblijd.nl is een lifestyle blog vanuit een persoonlijk perspectief. Ook in de media is Rowanblijd.nl een gewaardeerd blog.

Hier vind je alle outlets waar rowanblijd.nl (het voormalige roodjerow.nl) te vinden is geweest.

In het online magazine Zaman Vandaag.

Rowan Blijd Blog

 

Op de Meet The Blogger pagina van MyBlackHair.nl:
 photo bloggerspage_zpscf5edaf4.png

Voor S I S A in de Grazia Beautyspecial van juni 2014.
 photo 1504249_10203037829840272_2277800895762171090_o_zps7cc973e2.jpg

In Dagblad Suriname – januari 2014
 photo DagbladSurinamejanuari20142_zpsa3417139.jpg

 photo DagbladSurinamejanuari2014_zps848b09a2.jpg

In de Ware Tijd –  januari 2014
 photo dewaretijdjanuari_zps111a59bc.jpg

Met S I S A in de Ware Tijd – juni 2014
 
 photo SISAdeWareTijd_zpscf640e78.jpg

 

Met S I S A in Dagblad Suriname – mei 2014

 photo fashionistaartikel_zps9402d61d.jpg

Op maandag 16 juni 2014 bij Radio FunX in het programma Sound of the City om te praten over S I S A en de rol van de gekleurde vrouw in de media. 

In de Fashionista – 2014

Ik kwam afgelopen donderdag onderstaand filmpje tegen. Hier praten een paar van Youtube’s grootste creatievelingen over de manier waarop donkere vrouwen worden weergeven in de media. En of donkere vrouwen wel genoeg worden weergegeven in de media. In andere woorden: of er genoeg diversiteit is in de media. Ik vond het interessant. Ten eerste omdat je vrouwen ziet die ik erg bewonder. Ze zijn jong, ze schrijven, produceren, acteren en regisseren hun eigen webseries en bonus: ze lijken op mij. I can relate to them om het maar zo te zeggen. En ten tweede, omdat zo’n video als deze ook makkelijk op donkere vrouwen in de Nederlandse media kan slaan. Bekijk het filmpje hier. En small advice: pak er een lekker kopje thee bij!

Soso lobi,

x Rowan

20140113-003916.jpg

Honey’s, I’m baaack! Ik heb genoten van mijn drie weken in Suriname en wil eigenlijk terug! Suriname is een plek waar ik mezelf echt wel zie wonen en een gezinnetje zie stichten.

Anyways, voordat mijn hormonen op hol slaan, terwijl ik in Suriname was, heb ik gebruik gemaakt van mijn netwerk en een beetje aandacht gevraagd voor natural hair daar.

Kijken jullie ook wel eens naar de Dino Show? Well, I do! En als ik het een keer toevallig niet kan zien, check ik het op uitzendinggemist.nl. Thank goodness voor uitzending gemist! Woeiii!

Een tijdje terug had Jandino onder anderen Humberto Tan te gast. En Jandino zou Jandino niet zijn als hij geen kleine verrassing had voor meneer Tan. And boy, did he have a surprise! Ik lag in mijn bed te kijken, maar ik moest gewoon even rechtop zitten en even terugspoelen om te checken of ik echt had gezien wat ik zojuist had gezien. Hmm.. check, check, dubbel check! Benieuwd? Zie het na de klik…
Eerst waagt Humberto een klein dansje in de studio. Maar dan komt de real surpise. Check het hieronder:

 

Dus ladies, mijn shoutout van vandaag gaat naar mister Tan! Die trillende bil deed het ‘em, hihi!
Soso lobi,

x Rowan