Tag

haarpraat

4 minuten lezen / 6 minuten kijken

Hoi allemaal, it has been a while. Maar ik ben blij weer even terug te zijn. Vandaag de derde video in mijn kroeshaar series. En laat je niet afschrikken door de ‘Boxer Braids’ titel. We gaan vandaag iets.. ehm, verder kijken.

Boxer Braids Kroeshaar series

De afgelopen weken hebben er een aantal zaken plaatsgevonden die ik op zijn zachtst gezegd opmerkelijk vond. De #OscarSoWhite controverse waar ik al over schreef, of bijvoorbeeld actrice Zoe Saldana die de rol van Nina Simone op zich heeft genomen. Toen de eerste foto’s van haar als Simone opdoken zo’n twee jaar geleden, was er geen luid applaus, maar juist veel verontwaardiging.

Greek Goddess Tutorial voor kroeshaarDe blogjaren zijn voorbij gevlogen en ik nam daarom laatst een trip down memory lane. Ik kwam terecht bij een paar van mijn oude video’s. Waaronder deze uit januari 2013 alweer. Het jaar dat ik lak had aan een padded bh en het jaar dat ik veel actiever was op YouTube.

Ik wilde deze video weer met je delen voor het geval je op zoek bent naar wat haarinspiratie voor de feestdagen. Deze Griekse godin coupe creëer je in een handomdraai. Als je goed bent in het maken van een lage knot, en een pakje vlechten in huis haalt (ca. 3 euro), zit je gebakken.

Ik heb dit Griekse godin kapsel al een tijdje niet gedragen, maar ik denk dat deze maand de perfecte maand is om ‘m weer uit de kast te halen. Bekijk de party hair tutorial: de Griekse Godin hieronder. Hij is geschikt voor elk haartype, omdat het haar dat ik heb gebruikt in alle kleuren van de regenboog te koop is bij diverse haar en cosmetica winkels.

Welk kapsel ga jij rocken deze feestdagen?

x Rowan

 photo IMG_7818_zpsyzvmviba.jpg

Ik snapte nooit waarom bloggers ‘First Impression’ video’s en artikelen maakten. Tot vandaag. Vandaag heb ik namelijk The Little Black Hair Book aangeschaft en ik kreeg hier en daar al vragen over wat ik van het boek vind. Daarom vandaag: mijn eerste indruk van The Little Black Hair Book en een klein verslag van de lancering van het boek.