Genomineerd voor een VIVA400 Award
Het bloggen is toch wel een van mijn liefdes. Soms scroll ik door mijn blogposts en denk ik: “waarom ben ik eigenlijk gestopt?
Tag
Het bloggen is toch wel een van mijn liefdes. Soms scroll ik door mijn blogposts en denk ik: “waarom ben ik eigenlijk gestopt?
Over onbeschofte klanten. Boy, where to begin? Ik kan je één ding vertellen: werken in de horeca test je geduld vaak op de proef.
Vorige week plaatste ik mijn eerste column over werken in de horeca. Er vallen mij tijdens het werken gewoon zoveel dingen op die ik graag met je deel.
Momenteel werk ik in de horeca. Perfect voor naast de studie, maar niet echt fulfilling om eerlijk te zijn. Toch gebeuren er telkens weer dingen op mijn werk waar ik om kan lachen, die mijn verbazing wekken of waarvan ik heel benieuwd ben wat jij ervan vindt.
Mensen, mensen, dit is me een vraag die me maar al te vaak wordt gesteld. Ik studeer, ik blog, ik loop stage, maar ik ben niet in een hokje te stoppen.