Tag

beauty

1 minuut lezen + 8 minuten kijkplezier

In de maand december vind ik het altijd superleuk om video’s te bekijken op YouTube. De meesten pakken groots uit en posten elke dag een video. Nu weten we allemaal dat ik niet that kind of Youtuber ben.. Maar ik vind het wel leuk om hier en daar toffe video’s voor je te maken. Te beginnen met vandaag de Five Minute Make Up Challengefive-minute-make-up-challenge

Op deze zonnige zondag wil ik weer een paar leuke dingen met je delen die ik de afgelopen tijd ben tegengekomen!

Allereerst is het vandaag zondag 8 maart, wat betekent dat het internationale Vrouwendag is! Dus van vrouw tot vrouw: maak van deze dag gebruik om nog even stil te staan bij jouw vrouw zijn. Enjoy this sunny day!

“She believed she could, So she did.”

– Unknown

DIY

Afgelopen week maakte ik sinds lange tijd weer mijn eigen haar (-en body)boter. Zo heerlijk zacht en fluffy! Het fijne is dat iedereen het kan. Dus ik zal snel het recept met je delen.

 

S I S A

Zondag is natuurlijk ook SISA-dag! Vandaag hebben we een video op het kanaal over het dark vs. light skin debat en het bleken van de donkere huid. Er worden pitige uitspraken gedaan, maar ik ben vooral benieuwd wat jij vindt van dit onderwerp.

Snel vollere lippen

Waar we het bij S I S A hadden over het bleken van de donkere huid, kom ik op andere blogs juist weer tools tegen om vollere lippen te krijgen en vollere billen. Op Beautylab.nl zag ik allerlei gekke trucs de revue passeren om je lippen voller te maken. Mag jij oordelen of het iets voor jou is. Ik laat deze even aan mij voorbij gaan denk ik…

Foto credit Serena Verbon @ Beautylab.nl
Foto credit Serena Verbon @ Beautylab.nl

Terwijl ik dit tik, ben ik me ook nog eens aan het klaarmaken voor de Miss Black Hair Nederland verkiezing (#RowanDingen 2 dingen tegelijk doen…)! Het is de eerste in zijn soort in Nederland en ik ben erg dankbaar dat ik erbij aanwezig mag zijn. Uiteraard houd ik je op de hoogte van hoe het allemaal is verlopen. 🙂

Wat ga jij doen vandaag? Het is een prachtige dag, geniet ervan.

Soso lobi,

x Rowan

Video time! Ik heb ein-de-lijk de No Make Up Tag opgenomen. Een tijdje geleden ben ik er meerdere malen voor getagd, dus ik kon er niet meer onderuit.

Bij deze tag ik ook JOU om de No Make Up Tag ook te doen. In video of blog vorm. Of geef me een paar antwoorden hieronder in de comments. Ik ben benieuwd naar jouw antwoorden!

Geniet van je dag! And thanks for stopping by!

Soso lobi, x Rowan

 

Er zijn weer een paar dagen voorbij en dat betekent ook dat er nieuwe S I S A video’s zijn. Wist je bijvoorbeeld al dat we nu meer video’s per week posten op ons kanaal?

De afgelopen weken hebben we het gehad over bruine vrouwen en samenwerken, maar ook over hyperpigmentatie en er staat een mooie herfstlook online. Dus pak een kop thee en wat koekjes. Of nee, denk healthy.. Ik bedoel, pak een mok met groene thee en stukjes komkommer met worteltjes en ga er even lekker voor zitten: de S I S A video’s van de afgelopen dagen.

Enjoy!

Soso lobi, x Rowan