4x een snelle headwrap

1 minuut lezen + 9 minuten kijkplezier

Iedereen is maar druk, druk, druk. Geen tijd voor niets. Ja, dat is een dubbele ontkennig. Ook ik maak het mezelf soms moeilijk en plan te veel dingen in en ik heb regelmatig haast. Al is dat niet altijd door een drukke dag, maar meer door 3x van outfit te veranderen of te lang onder de douche te staan.

Anywho, in december maakte ik in samenwerking met bloggers Amanda en Jennifer twee video’s waarin ik een headwrap droeg. Die viel zo in de smaak en er werd gevraagd hoe ik het heb gedaan. Nu weet ik niet meer precies hoe, maar ik kan je wel laten zien hoe ik het ongeveer deed. Met aanvullend nog 3 andere headwraps (want zo ben ik).

Ik hoop dat je er iets aan hebt en dat je ze ook zult uitproberen. Deze headwraps kosten weinig tijd en voor iemand die vaak on the run is, is zo’n lap stof ideaal. Of als je geen zin hebt om je haar te doen en er alsnog royal en regal uit te zien ;).

Bekijk mijn video hier. En abonneer je hier gratis op mijn kanaal.

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.